Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia desfășoară exerciții militare de amploare în Marea Mediterană - detalii

© Sputnik / Александр Гальперин / Accesați arhiva multimediaКорабли ВМФ России на главном военно-морском параде в Кронштадте
Корабли ВМФ России на главном военно-морском параде в Кронштадте - Sputnik Moldova
Abonare
Exercițiile militare de amploare din Marea Mediteraneană desfășurate de Flota Maritimă Militară a Federației Ruse au fost urmărite cu atenție de militarii NATO.

CHIȘINĂU, 8 sept — Sputnik. În timpul unor exerciții militare din Marea Mediterană, navele Flotei militare ruse au efectuat un atac cu bombe folosite la mare adâncime, pentru a respingere atacul unui submarin, aparținând unui inamic convențional.

Toate țintele convenționale au fost distruse cu ajutorul sistemelor AK-130, AK-630 și a instalației de captare a bombelor RBU-6000. Mai mult, marinarii au elaborat un plan de căutare și urmărire a submarinului, informează RIA Novosti.

​Exercițiile militare rusești au fost urmărite îndeaproape de către cei de la NATO. În special, în timpul tragerilor navele au fost urmărite de fregata olandeză "De Ruyter".

În cadrul exercițiilor militare au luat parte 26 de nave, inclusiv două submarine și 34 de aparate de zbor ale Forțelor Navale și Forțelor Aeriene și Spațiale ale Rusiei. Exerciții comune în Marea Mediterană se desfășoară pentru prima dată în istoria Rusiei moderne.

Fluxul de știri
0