Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Despre ce au discutat Vadim Krasnoselski și Dmitri Kozak la Moscova - detalii

© Sputnik / Irina LeahovaВадим Красносельский
Вадим Красносельский - Sputnik Moldova
Abonare
Vadim Krasnoselski și Dmitrii Kozak s-au întâlnit în capitala Federației Ruse - iată despre ce au discutat.

Tiraspol, 8 sept — Sputnik, Irina Leahova. Liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski, a avut o întrevedere cu reprezentantul special pentru dezvoltarea problemelor economice dintre Federația Rusă și Republica Moldova, Dmitri Kozak, informează serviciul de presă al liderului transnistrean.

”Părțile au fost remarcat caracterul de succes al misiunii de menținere a păcii pe malurile Nistrului și au convenit ca aceasta să fie păstrată în vechiul format, fiind o garanție a păcii și stabilității în regiune”, este menționat într-un comunicat de presă.

Krasnoselski a subliniat importanța Federației Ruse în procesul de negocieri în formatul ”5+2” în calitate de mediator și garant.

Ce a declarat Dodon despre Patrușev și Kozak>>>

În cadrul întrevederii de la Moscova, vicepremierul Federației Ruse și liderul regiunii transnistrene au discutat despre starea actuală de lucruri precum și despre perspectivele cooperării bilaterale în chestiuni economice, umanitare și culturale.
Krasnoselski a mulțumit Federației Ruse pentru sprijinul acordat regiunii în aceste domenii și și-a exprimat speranța continuării cooperării pe viitor.

Fluxul de știri
0