Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil în raionul Râșcani: Două persoane și-au pierdut viața - Foto

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Un tragic accident rutier s-a produs vineri în apropiere de satul Pârjota din Raionul Râșcani în urma căruia un tânăr de 25 de ani și o femeie de 50 de ani și-au pierdut viața.

CHIȘINĂU, 8 sept — Sputnik. Un teribil accident rutier s-a produs în seara zilei de vineri, în satul Pârjota din raionul Râșcani. Potrivit Poliției,un automobil de marca Opel, la volanul căruia se afla o femeie de 45 de ani, s-a ciocnit violent într-un alt automobil de marca BMW, care era condus de un tânăr de 25 de ani.

În BMW se afla și o femeie de 50 de ani, care, în urma impactului, a decedat pe loc. Tânărul de 25 de ani a fost transportat în stare gravă la spital, însă la scurt timp acesta a decedat.

Automobilele implicate în accident s-au transformat într-un morman de fiare. Pentru a scoate victimele din interior a fost nevoie de echipa de descarcerare. Femeia aflată la volanul Opel-ului nu a avut de suferit.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0