Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a sosit la Teheran: Ce va discuta cu Erdogan și Rouhani - Foto

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaPutin la bordul avionului prezidențial
Putin la bordul avionului prezidențial - Sputnik Moldova
Abonare
Situația din provincia siriană și viitoarele evoluții ale ei vor fi preocuparea esențială la întâlnirea liderilor Rusiei, Turciei și Iranului.

CHIȘINĂU, 7 sept — Sputnik. Operațiunea din Idlib, în contextul general al reglementării în Siria și acordării de asistență umanitară locuitorilor țării, va fi discutată la întrevederea tripartită programată pentru azi la Teheran.

Turnul Azadi din Teheran, capitala Iranului - Sputnik Moldova
Dezvăluire de la Teheran: Ce se va discuta în cadrul întâlnirii Putin-Rouhani-Erdogan

În prezent trei din patru zone de deescaladare au fost eliberate de teroriști, dar provincia Idlib nu este controlată de forțele guvernului de la Damasc.

Președinții Rusiei, Turciei și Iranului se întâlnesc în asemenea format pentru a treia oară.

În marja summitului trilateral vor avea loc și întrevederi bipartite, inclusiv între Vladimir Putin și Liderul Suprem al Iranului, Ayatollah Ali Khamenei, transmite RIA Novosti.

Cu puțin timp în urmă s-a comunicat că președintele Rusiei a sosit la Teheran.

Pe net au apărut imagini ale momentului în care echipa de consilieri trece controlul vamal, femeile sunt avertizate că trebuie să poarte broboadă.

Fluxul de știri
0