Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova acuză: Declarațiile Londrei despre pozele suspecților sunt lipsite de temei

© REUTERS / Metroplitan PoliceSuspecții în cazul Skripal
Suspecții în cazul Skripal - Sputnik Moldova
Abonare
Afirmațiile că în imaginile cu suspecții în cazul Skripal ar figura persoane legate de autoritățile ruse reprezintă un fals, a declarat purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova.

CHIȘINĂU, 7 sept — Sputnik. Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei consideră drept dezinformare declarațiile părții britanice potrivit cărora în imaginile cu suspecții în cazul lui Skripal ar figura persoane legate cu structurile de stat ale Rusiei, a declarat purtătorul de cuvânt al diplomației de la Moscova, Maria Zaharova.

Указатель на въезде в город Солсбери - Sputnik Moldova
Rusia
Au fost anunțate numele cetățenilor ruși învinuiți de otrăvirea familiei Skripal

"E o nouă tentativă de a atrage atenția comunității internaționale: statelor, organizațiilor neguvernamentale și jurnaliștilor asupra acestor poze, pretinzând că sunt niște imagini ale oamenilor noștri, care ar avea vreo tangență cu structurile de stat ale Rusiei. E un exemplu clasic de dezinformare", a declarat ea în cadrul unui briefing la Moscova.

"După ce a primit noi informații cu privire la incidentul din Salisbury, partea rusă a emis declarații oficiale, care nu au fost lipsite de temei, le-a emis nu doar la nivel politic, dar și la nivelul cel mai înalt, din numele statului, că Federația Rusă nu are nicio tangență cu ceea ce s-a întâmplat acolo", a subliniat Zaharova.

Fluxul de știri
0