Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova – țara minunilor! În Moldova le-am văzut pe toate, dar așa ceva încă nu

© Sputnik / Евгений ПанасенкоКишинев Chișinău
Кишинев Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
În Moldova le-am văzut pe toate, dar așa ceva încă nu. După partide de sex în centrul Chișinăului, nu o să-ți vină să crezi ce a făcut un bărbat, la fel, în centrul Capitalei.

CHIȘINĂU, 7 sept – Sputnik. După cazul celor doi tineri care făceau sex în plină zi în Centrul orașului Chișinău, o altă întâmplare a șocat opinia publică din Capitală. 

Un bărbat a decis să facă duș în amiaza mare chiar în fața sediului central al Procuraturii Generale din Republica Moldova. Totul s-a întâmplat sub ochii mai multor martori, iar unul dintre ei chiar a reușit să filmeze scena, care a durat mai bine de șase minute, iar imaginile au fost publicate de un portal local.

Bărbatul s-a apropiat de un robinet instalat în peretele clădirii Procuraturii, s-a dezbrăcat până la piele și liniștit s-a spălat sub jetul de apă pe tot corpul. În timp ce se băia, acesta era privit de un amic de-al său. 

După ce și-a făcut igiena, inclusiv intimă, acesta s-a îmbrăcat și după ce l-a ajutat pe colegul său să ia o pată de pe haina sa, a plecat cu acesta într-o direcție necunoscută. În tot acest timp, nimeni dintre forțele de ordine, dar nici din angajații procuraturii nu s-a apropiat să clarifice situația.

Acțiunile bărbatului cad sub incidența Codului Penal, articolul huliganism, care    se pedepsește cu amendă în mărime de la 550 (echivalent a 27.500 de lei) la 1050 (echivalent a 52.500 de lei) unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Fluxul de știri
0