Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia: Avionul-amfibiu rusesc Be-200 va fi promovat pe piața SUA

© Sputnik / Anton Denisov / Accesați arhiva multimediaAvion-amfibie Be-200
Avion-amfibie Be-200 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Producătorul rus al avionului amfibiu Be-200, una dintre bijuteriile aeronauticii rusești, și-a exprimat interesul pentru promovarea acestuia pe piaţa americană și face eforturi în acest sens.

CHIȘINĂU, 7 sept — Sputnik. Rusia urmăreşte să promoveze faimoasa sa aeronavă-amfibiu Be-200 pe piața americană, a declarat reporterilor Iurii Grudinin, directorul general al companiei ruseşti de aeronave Beriev, potrivit Sputnik France

„Facem eforturi să promovăm aeronava pe piața americană", a spus acesta.

Su-57 - Sputnik Moldova
Rusia
Primele imagini cu supermodernul avion de luptă rusesc Su-57, deja pe net

Bombardierul cu apă Beriev Be-200 ar fi singura aeronavă amfibie cu caracteristicile unei aeronave convenționale.

Poate decola de la o bază terestră sau de pe apă, potrivit site-ului oficial al Biroului de proiectare Beriev. Spre deosebire de prototipul său, modelul A-40, Be-200 nu are nevoie de reactoare de rapel pentru a facilita decolarea de pe apă, principalele sale motoare fiind suficient de puternice.

Acest dispozitiv poate fi utilizat pentru monitorizarea zonelor marine, pentru stingerea incendiilor forestiere și pentru transportul pasagerilor sau al încărcăturii.

Fluxul de știri
0