Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Un bărbat a făcut asta chiar sub camerele de supraveghere - Video

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un bărbat din Capitală le-a dat bătăi de cap polițiștilor din sectorul Râșcani - acesta nu s-a sfiit să facă această faptă rușinoasă chiar sub camerele de supraveghere.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. Polițiștii din sectorul Râșcani al Capitalei l-au reținut pe un recidivist de 36 de ani, după ce a furat mai multe bunuri dintr-un local amplasat pe strada Kiev, din municipiul Chișinău.

Potrivit Poliției, bărbatul a furat un telefon mobil marca ”Samsung” și portmoneul cu bani al administratorului localului, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 8 mii de lei. Suspectul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în local. la scurt timp acesta a fos reţinut și escortat la Inspectorat.

În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut vina, declarând că ar fi vândut telefonul la un lombard cu 1000 de lei.

Bunurile furate au fost găsite de oamenii legii și urmează a fi ridicate și returnate victimei.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o amendă de la 13 la 27 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0