Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Iată ce se întâmplă în transportul public din Capitală - Video

© Photo : Nicu GușanÎmbulzeală în orele de vârf la intrarea într-un troleibuz care circulă prin Chișinău
Îmbulzeală în orele de vârf la intrarea într-un troleibuz care circulă prin Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
În orele dimineții transportul public din Capitală este suprasolicitat de elevi și studenți.

CHIȘINĂU, 5 sept — Sputnik. Călătoria cu transportul public în orele dimineții este o adevărată aventură pentru locuitorii Capitalei. Chiar dacă autoritățile au anunțat că vor suplimenta numărul de troleibuze și autobuze la începutul de an școlar, tinerii sunt nevoiți să aștepte ore în șir un troleibuz în care să încapă.

În această dimineață, în sectorul Ciocana al Capitalei, trei troleibuze au ajuns arhipline în una din stații. Chiar și așa, copii, care probabil întârziau la lecții, au încercat să-și facă loc cum au putut în transportul public.

La un moment dat, un băiat a rămas cu rucsacul blocat în ușa troleibuzului.

Anterior reprezentanții Regiei Transport Electric au anunțat că odată cu venirea toamnei pe străzile Capitalei vor circula mai multe autobuze și troleibuze. Astfel, începând cu data de trei septembrie pe străzile Chișinăului circulă 302 troleibuze și 94 de autobuze.

Reprezentanţii Regiei Transport Electric şi ai Parcului Urban de Autobuze au anunţat că trec la graficul de toamnă întrucât oraşul devine mai aglomerat din luna septembrie. În timpul verii când elevii şi studenţii erau în vacanţă, pe străzi erau scoase 242 de troleibuze și 14 autobuze. Transportul va fi suplimentat pe toate liniile.

Fluxul de știri
0