Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Un minor a făcut asta chiar în scara unui bloc din sectorul Buiucani - Video

© Sputnik / Miroslav RotariДом
Дом - Sputnik Moldova
Abonare
Un minor de 17 ani a ajuns pe mâna polițiștilor din sectorul Buiucani din Capitală după ce a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce a făcut fapta sa rușinoasă.

CHIȘINĂU, 4 sept — Sputnik. Polițiștii din sectorul Buiucani ai Capitalei l-au reținut pe un minor de 17 ani, care este suspectat că, pe parcursul lunilor iunie-august, ar fi furat mai multe biciclete lăsate fără supraveghere.

Bărbatul a fost surprins de camerele de video în timp ce săvârșea infracțiunea. Oamenii legii au acumulat probe suficiente pentru a demonstra implicarea tânărului în alte patru cazuri similare de furt de bicicletă.

În cadrul audierilor, acesta și-a recunoscut vinovăția. Potrivit declarațiilor minorului, el intra în scara blocului și fura bicicletele care erau lăsate de către proprietari fără supraveghere. Ulterior, le-a vândut bicicletele cu doar câteva mii de lei, prețul real al acestora fiind de la 8 500 la 16 500 de lei.

Minorul este cercetat în stare de libertare. El a mai fost judecat pentru infracțiuni similare. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă amendă de la 32 de mii la 67 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

Fluxul de știri
0