Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nimeni nu a mai spus asta până acum: Declarație uimitoare făcută de Ivanka Trump

© AP Photo / Susan Walsh Ivanka Trump
Ivanka Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Ivanka Trump, fiica președintelui american, a făcut o declarație care i-a uimit pe americani, chiar de Ziua Muncii în SUA.

CHIȘINĂU, 4 sept — Sputnik. În prima zi de luni din septembrie, cetățenii americani sărbătoresc cu mult fast Ziua Muncii în SUA. Sărbătoarea a fost instituită în anul 1882, la inițiativa muncitorilor reuniți în sindicate pentru a obține condiții mai bune de muncă. În prezent, Ziua Muncii în SUA nu este văzută neapărat ca o zi a organizațiilor politice. Aceasta este văzută tot mai mult ca un weekend prelungit care le dă americanilor ocazia să stea mai mult timp cu familia sau cu prietenii.

Ivanka, fiica președintelui Donald Trump, i-a felicitat pe cetățenii americani cu prilejul acestei zile importante pentru poporul american.

”De Ziua Muncii, aducem onor muncitorului american, din trecut și prezent, care a construit țara noastră măreață și celebrăm multitudinea realizărilor obținute de popor (un record de 156.000.000!!), care alcătuiesc forţa de muncă americană de astăzi! La mulți ani!”, a scris Ivanka pe pagina sa de Twitter.

​Totodată, Ivanka i-a uimit pe americani, felicitându-i și pe părinții americani care educă și îngrijesc copii în familie, efort care, în opinia ei, este de neprețuit, și, adesea, nu este apreciat la justa valoare.

”De asemenea, în această zi, să recunoaștem efortul depus de părinții uimitori din toată America, care stau acasă și rareori sunt apreciați pentru munca neprețuită pe care o fac, îngrijind și cresc o altă generație de muncitori americani! Mulțumesc! #HappyLaborDay”, a subliniat Ivanka Trump.

Fluxul de știri
0