Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția vine cu detalii: Cine este suspectul în cazul dublului omor de la Botanica

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr a fost reținut în cazul dublului omor de la Botanica.

CHIȘINĂU, 3 sept — Sputnik. Un tânăr de 20 de ani este principalul suspect în cazul dublului omor de la Botanica. În urma măsurilor de investigație, poliția l-a reținut pe tânăr. Acesta este din raionul Cantemir.

Наручники. Cătușe - Sputnik Moldova
Societate
Iată câți minori au fost condamnați pentru omor în 2017

Amintim că doi prieteni au fost găsiți fără suflare într-un apartament din sectorul Botanica al Capitalei. Descoperirea terifiantă a fost făcută de mama unuia dintre băieți. Femeia a descoperit crima când s-a întors acasă. Aceasta le-a declarat anchetatorilor că fiul ei plecase încă de sâmbătă la aniversarea unui apropiat. În aceiași zi a plecat de acasă și ea.

Unul dintre bărbați a fost înjunghiat în piept, iar altul avea o tăietură adâncă la gât. La moment, au fost dispuse mai multe expertize pentru a stabili cu exactitate din ce cauză a survenit moartea bărbaților.

Poliția a pornit o cauză penală pentru omor. Potrivit legislației în vigoare, persoanele care au comis o astfel de infracțiune riscă pedeapsa cu închisoarea de până la 20 de ani. Oamenii legii întreprind măsuri de investigații pentru identificarea și reținerea celor care au comis crima.

Fluxul de știri
0