Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele țării se întâlnește cu Krasnoselski la Condrița

© Facebook / Igor DodonВстреча Игоря Додона с Вадимом Красносельским
Встреча Игоря Додона с Вадимом Красносельским - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit unui comunicat de la Președinție, ”în rezultatul înțelegerilor preliminare, pentru data de 6 septembrie, este planificată întrevederea dintre preşedintele Republicii Moldova şi liderul regiunii transnistrene, care va avea loc la Reşedinţa de Stat de la Condriţa”.

CHIȘINĂU, 3 sept – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, va avea o întrevedere cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Deschiderea punctelor de înmatriculare a mijloacelor de transport din regiunea transnistreană în or. Tiraspol și Râbnița - Sputnik Moldova
Politică
Eveniment revoluționar. Chișinăul a făcut un pas important în dosarul transnistrean

Potrivit unui comunicat de la Președinție, ”în rezultatul înțelegerilor preliminare, pentru data de 6 septembrie, este planificată întrevederea dintre Preşedintele Republicii Moldova şi liderul regiunii transnistrene, care va avea loc la Reşedinţa de Stat de la Condriţa”.

Scopul întrevederii prevede continuarea dialogului în vederea consolidării încrederii şi menţinerii stabilităţii în Zona de Securitate de la Nistru. O înţelegere în acest sens a fost luată în cadrul întrevederii din 25 aprilie, curent.

Reprezentanţii mass-media vor fi informaţi ulterior despre rezultatele discuțiilor purtate dintre șeful statului și liderul de la Tiraspol. 


Fluxul de știri
0