Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cele mai bune voci de copii, la Festivalul Internațional de muzică ușoară "Volare"

© Sputnik / Miroslav RotariJulia Sandu și Karmella
Julia Sandu și Karmella - Sputnik Moldova
Abonare
În orașul Piatra-Neamț, România, s-a desfășurat cea de-a IX-a ediție a Festivalului internațional de muzică ușoară pentru copii "Volare". La festival au participat și tineri din Republica Moldova, care s-au întors cu cele mai frumoase impresii și au obținut locuri de frunte.
Cele mai bune voci de copii, la Festivalului Internațional de muzică ușoară "Volare"

Membra juriului și interpreta din Moldova, Karmella, a povestit că talentul copiilor a cucerit inima publicului. Totodată, ea spune că a rămas frapată de atmosfera și energia care s-a creat la acest festival care promovează cultura și educația transpusă în vocile copiilor.

Potrivit profesoarei de canto, Julia Sandu, pentru a participa la asemenea concursuri puternice, copiii trebuie să frecventeze intensiv orele de canto cel puțin doi ani. 

"Am mers la concurs pentru a susține și a încuraja discipolii mei. Mă mândresc cu faptul că s-au prezentat destoinic și au obținut locuri de frunte. Toți participanții au avut voci frumoase și puternice. Fiecare avea stilul și farmecul său unic. Pe lângă participarea la concurs, copiii au avut parte de multe surprize și distracții", a mai adăugat interpreta Julia Sandu. 

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0