Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Așa ceva nu a mai fost în Moldova – ce ne așteaptă săptămâna viitoare

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Moldova își deschide frontierele pentru toți doritorii de aventuri turistice. Vino și tu să descoperi trasee pitorești, cu destinații culturale, istorice, gastronomice și desigur vitivinicole.

CHIȘINĂU, 2 sept – Sputnik. Republica Moldova va deveni, în premieră, Capitala Mondială a Turismului Vinicol. Timp de două zile, peste 200 de vizitatori din 70 de țări ale lumii vor aborda subiecte din domeniu și vor explora destinații cu gust autentic, în cadrul ”Conferinței Globale a Turismului Vinicol”, ediția a III-a.

Cum se arată anul vitivinicol și cât de cunoscute sunt vinurile moldovenești peste hotare - Sputnik Moldova
Video
Cum se arată anul vitivinicol și cât de cunoscute sunt vinurile moldovenești peste hotare

Evenimentul este organizat de Organizația Mondială a Turismului în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova. Conferința se va desfășura în perioada 6-7 septembrie și constituie o reconfirmare a faptului că țara noastră a devenit un lider mondial în domeniul vitivinicol, alături de țări precum Georgia, Argentina, Chile, cu un potențial enorm pentru turismul vitivinicol. 

Evenimentul este o oportunitate pentru a continua campania națională de promovare a Republicii Moldova ca destinație turistică, intitulată „Fii Oaspetele Nostru” (“Be Our Guest”), sub egida brandului turistic de țară „Pomul vieții”. Acțiunea își propune să încurajeze cetățenii moldoveni, inclusiv pe cei din diasporă, să devină ambasadori ai călătoriilor în Republica Moldova și să-și invite prietenii de peste hotare să o viziteze.


Fluxul de știri
0