Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accidentul din Kaluga în care au murit 7 moldoveni: ultima victimă a fost adusă acasă

Abonare
Ultima victimă a accidentului din Kaluga, în care 7 moldoveni au murit, iar alți 7 au fost răniți, a fost adus astăzi la Chișinău.

CHIȘINĂU, 1 sept – Sputnik. Un bărbat de 47 de ani, cetățean al Republicii Moldova rănit în accidentul din Kaluga, Rusia, a fost adus astăzi la Chișinău. Ofițeri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI au efectuat misiunea de repatriere, dar și de asistență medicală pe parcursul transportării. 

Acesta a fost preluat de o echipă SMURD din Gara feroviară din Ocnița și transportat la Chișinău.

 

Împreună cu bărbatul rănit în Kaluga a mai fost adus un moldovean de 44 de ani. Acesta a suportat un accident de muncă în același oraș. 

Tragedia s-a produs, sâmbătă dimineața, 4 august, la ora 7:40, pe drumul M3 din Rusia. În accident au fost implicate trei unități de transport, inclusiv un microbuz de model Mercedes Vito cu numere de înmatriculare ale Republicii Moldova. În urma impactului, 8 persoane au decedat, dintre care 6 cetățeni ai Republicii Moldova. Alți opt moldoveni au fost răniți, unul dintre aceștia a decedat la spital. 

Impactul celor trei mașini a fost filmat de o cameră de bord amplasată pe un autovehicul care tocmai se deplasa în spatele microbuzului cu cetățenii moldoveni. Victimele accidentului rutier sunt din Căușeni și Ștefan-Vodă.


Fluxul de știri
0