Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cele mai influente personalități din Rusia, potrivit revistei Forbes

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Prestigioasa revistă săptămânală americană Forbes și-a prezentat clasamentul anual al greilor din Rusia. Politicieni, industriași, iată care sunt cele mai proeminente nume de pe această listă.

BUCUREŞTI, 31 aug — Sputnik, Doina Crainic. Revista americană Forbes a publicat lista actualizată cu cele mai importante personalități din Rusia.

În topul acestei liste compuse din 100 de nume se află președintele Vladimir Putin, recent clasat printre cele mai influente personalităţi de pe planetă.

Встреча президента РФ В. Путина с премьер-министром Венгрии В. Орбаном. Vladimir Putin şi Victor Orban - Sputnik Moldova
Rusia
Presa a aflat ce va discuta Viktor Orban cu Vladimir Putin - detalii

„Vladimir Putin a trecut automat în fruntea listei, ca fiind cea de-a doua personalitate cu cea mai mare influență din lume, potrivit Forbes", se precizează în presă.

De asemenea, în top 5 au fost incluşi președintele consiliului de administrație al Sperbank, Herman Gref, directorul executiv al Gazprom, Alexei Miller, urmat de Igor Stechin, CEO-ul companiei petroliere ruseşti Rosneft, și de premierul rus Dmitri Medvedev.

De asemenea, pe listă se mai află ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, ministrul Apărării, Serghei Șoigou, și purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Zhirinovsky, încheie acest clasament.

Fluxul de știri
0