Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin și-a exprimat condoleanțele în legătură cu trecerea din viață a lui Kobzon

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел совещание с руководителями Минобороны и ОПК
Президент РФ В. Путин провел совещание с руководителями Минобороны и ОПК - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin și-a exprimat condoleanțele în legătură cu moartea Artistului Poporului Iosif Kobzon.

CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik. Despre acest lucru informează RIA Novosti  făcând referire la declarația secretarului de presă al șefului statului rus, Dmitri Peskov.

”Președintele a expediat o telegramă prin care își exprimă sincerele condoleanțe familiei și rudelor cântărețului", a declarat Peskov, adăugând că textul telegramei va fi publicat în curând pe pagina Kremlinului.

Президент Игорь Додон - Sputnik Moldova
Societate
Igor Dodon, despre moartea lui Kobzon: E o mare pierdere

Iosif Kobzon va fi înmormântat alături de mama sa la cimitirul Vostriakovskoie din Moscova, pe data de 2 septembrie. Artistul Emerit al Federației Ruse, Iosif Kobzon, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani, din cauza unei boli incurabile.

Kobzon s-a născut pe 11 septembrie 1937 în Ucraina, în orașul Chasov Yar din regiunea Donețk, a început să cânte din copilărie.

Kobzon a fost laureat al diferitelor concursuri și festivaluri, iar în timpul carierei sale a lansat peste 50 de albume. De asemenea, artistul s-a angajat activ în activități sociale și politice.

Fluxul de știri
0