Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Filme de excepție în aer liber: Festivalul "Noaptea Filmelor Sub Stele"

© Sputnik / OsmatescoVeronica Pascaru
Veronica Pascaru - Sputnik Moldova
Abonare
Festivalul "Noaptea Filmelor Sub Stele" a revenit la cea de-a V-a ediție. Începând cu data de 23 august și până pe 8 septembrie, în fiecare joi, vineri și sâmbătă, de la ora 20:30, sunt rulate filme sub cerul liber, pe teritoriul Muzeului Național de Istorie a Moldovei.
Filme de excepție în aer liber: Festivalul "Noaptea Filmelor Sub Stele"

Organizatoarea evenimentului, Veronica Pascaru, a declarat pentru Sputnik Moldova că filmele din cadrul festivalului sunt selectate cu mare atenție, transmit mesaje puternice, oferă lecții de viață și schimbă instantaneu starea de spirit.

"În cadrul festivalului vor putea fi vizionate filme de comedie, ficțiune, drame, filme de dragoste, muzicale, fantastice, thrillere sau istorice. Scopul acestui festival este de a promova valori frumoase și filme bune. Totodată încercăm să oferim oamenilor o recreere culturală și oportunitatea de a petrece o seară plăcută alături de cei dragi. În cea de-a doua săptămână a festivalului, spectatorii vor putea viziona peliculele "Funny Face", "Ștefan cel Mare — Vaslui" și "Marry Poppins". Din observațiile mele, cele mai populare filme pentru spectatori rămân a fi acele sovietice", a menționat Veronica Pascaru.

Costul biletului pentru o seară de filme este de 20 de lei.

Autor: Cristina Baș

 

Fluxul de știri
0