Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce i-a urat președintele Dodon lui Lukașenko cu prilejul zilei sale de naștere

© Sputnik / Miroslav RotariВстреча Александра Лукашенко с Игорем Додоном
Встреча Александра Лукашенко с  Игорем Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon l-a felicitat cu prilejul zilei de naștere pe omologul său din Belarus, Aleksandr Lukașenko - iată ce mesaj i-a transmis.

CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Republicii din Belarus, Aleksandr Lukașenko, cu prilejul zilei sale de naștere.

”Îl felicit din toată inima cu ocazia zilei de naștere pe bunul meu prieten, un remarcabil om de stat, pe președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, președintele moldovean a subliniat în mesajul său că, Belarus este unul dintre partenerii strategici ai Republicii Moldova, precizând că ”miracolul economic din Belarus” sub conducerea lui Lukașenko, este un exemplu viu despre felul în care țara poate să ajungă lider regional, fără a distruge industria și fără a urma recomandărilor venite de peste hotare”.

Președintele Dodon i-a mai urat lui Lukașenko sănătate, succes, prieteni de încredere și sprijin din partea cetățenilor săi.

Fluxul de știri
0