Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sofia Rotaru, internată în spital: Ce i s-a întâmplat artistei

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Accesați arhiva multimediaПевица София Ротару
Певица София Ротару - Sputnik Moldova
Abonare
Sofia Rotaru a leșinat în culise în timpul unui concert susținut într-un oraș din Rusia.

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. Îndrăgita interpretă Sofia Rotaru şi-a pierdut cunoştinţa în culise, în timpul unui concert pe care îl susţinea în oraşul Ufa, Rusia.

Николай Басков фотографируется с поклонниками в Оргееве - Sputnik Moldova
Societate
Dezvăluiri picante: Bascov povestește cum se distra la saună cu Sofia Rotaru

Cântăreaţa, în vârstă de 71 de ani, a fost dusă de urgenţă la spital, fiind suspectată că a avut un atac de cord. În urma investigaţiilor s-a stabilit însă că artista a suferit un accident ischemic tranzitor, care apare când fluxul sangvin către o parte a creierului este temporar redus sau blocat, adesea datorită unui cheag de sânge.

Jurnaliştii ruşi scriu că după ce şi-a revenit, artista nu recunoștea oamenii din jur şi abia peste câteva ore, treptat şi-a recăpătat memoria.

Ulterior, Sofia Rotaru a publicat pe reţelele de socializare o poză în care apare cu o îngheţată în mână. Ea le-a mulţumit fanilor pentru susţinere şi i-a asigurat că se simte mai bine.

Sofia Rotaru s-a născut în regiunea Cernăuţi. Ea şi-a început cariera de cântăreaţă în anii '70 ai secolului trecut. După lansarea primul album, a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din fosta Uniune Sovietică.

 

Fluxul de știri
0