Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Cât timp ne vom mai bucura de temperaturi de vară

© Sputnik / Miroslav RotariЖара
Жара - Sputnik Moldova
Abonare
Temperaturile care se vor înregistra la sfârșitul acestei veri vor fi potrivite pentru a merge la picnicuri și la piscine.

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. Vremea toridă se menține până la sfârșitul verii. Serviciul Hidrometeorologic de Stat menține codul galben de pericol excepțional de incendiu până în data de 30 august.
Astăzi temperatura maximă a aerului va atinge valori de 28 — 30 de grade Celsius, în special în raioanele centrale și de sud. În data de 29 și 30 august temperaturile se vor menține ridicate. Mercurul din termometre va indica între 26 și 29 de grade Celsius. Noaptea va fi mai frig, temperatura aerului va coborî până la 15 — 18 grade Celsius.

În ultima zi de vara temperatura aerului în nordul țării va urca până la 28 de grade Celsius, în centru va fi cu un grad mai mult, iar în sudul țării vor fi 30 de grade.

Începutul lunii septembrie va fi la destul de fierbinte. În primele trei zile de toamnă mercurul din termometre va urca până la 31 de grade.

Fluxul de știri
0