Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un deținut de la penitenciarul Pruncul a murit la spital: Iată din ce cauză

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Un deținut de 58 de ani a murit la Spitalul Clinic „Sfânta Treime" din Chișinău.

CHIȘINĂU, 28 aug — Sputnik. Un deținut a murit, în data de 26 august, la Spitalul Clinic „Sfânta Treime" din Chișinău. Bărbatul avea 58 de ani și suferea de o boală incurabilă, anunță Autoritatea Națională a Penitenciarelor.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Accidente
Un deținut găsit mort în celulă. Avea semne de moarte violentă

Acesta se afla la tratament în Spitalul penitenciarului de la Pruncul. În perioada spitalizării, medicii de acolo au întreprins toate măsurile necesare pentru acordarea asistenței calificate.

În data de 18 august, bărbatul a fost transportat la Spitalul municipal pentru a i se face investigații medicale suplimentare. În timpul procedurilor, starea acestuia s-a agravat, motiv pentru care a fost internat.
”În pofida tratamentului, a intervențiilor medicilor și a manevrelor de resuscitare, pacientul s-a stins la ora 23:10”, se spune în comunicatul ANP.

Rudele bărbatului au fost informate despre decesul acestuia, precum și Oficiul Avocatului Poporului, organele de poliție și ale procuraturii.

 

Fluxul de știri
0