Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon a transmis un mesaj de condoleanțe poporului bulgar

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Un tragic accident s-a produs ieri în apropiere de Svoghe, Bulgaria, soldat cu cel puțin 16 morți și mai mulți răniți.

CHIȘINĂU, 26 aug — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de condoleanțe Domnului Rumen Radev, Președintele Republicii Bulgaria.

„Cu profund regret am aflat despre tragicul accident produs în apropiere de Svoghe, soldat cu persoane rănite și pierderi de vieți omenesti.

În aceste momente dificile, transmit, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, întreaga noastră compasiune.

Sântem solidari cu poporul bulgar, greu încercat în aceste clipe, şi Vă rog să transmiteți cele mai sincere cuvinte de încurajare familiilor celor îndurerați”, a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Tragicul accidentul a avut loc în Bulgaria ieri seara. Potrivit presei locale, șoferul autobuzului a pierdut controlul autovehiculului. Ca urmare, autobozul s-a răsturnat. Autovehiculul s-a ciocnit cu alte câteva mașini.

 

Fluxul de știri
0