Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Expert: Mesajul protestului partidelor de opoziție PAS, DA și PLDM unul confuz

© Sputnik / Miroslav RotariVictor Stepaniuc
Victor Stepaniuc - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul vicepremier și deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Victor Stepaniuc a rămas decepționat de mesajul celor care au organizat protestele de astăzi la Chișinău.
Expert: Mesajul protestului partidelor de opoziție PAS, DA și PLDM unul confuz

Principalele așteptări ale populației sunt problemele sociale, economice, de migrație și corupție endemică. Aceste mesaje au răsunat foarte puțin în cadrul protestului, a declarat Victor Stepaniuc în studioul radio Sputnik Moldova. Mesajul politic este unul important pentru asemenea acțiuni." Pentru mine este straniu că organizatorii protestului au oferit microfonul unor foști activiști de partid care au fost la guvernare și care au purtat responsabilitate pentru haosul din RM și au demonstrat capacități reduse", a spus Stepaniuc. Fostul deputat a declarat că vorbitorii în cadrul acțiunii de protest au exprimat un mesaj care divizează și mai mult societatea moldovenească." Mesajul a fost unul confuz așa că cetățeanul simplu rămâne în continuare decepționat," a punctat Victor Stepaniuc.

 

Autor Eduard Maciac

 

Fluxul de știri
0