Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Minune în Grecia: Iată ce s-a întâmplat în timpul incendiilor devastatoare - Video

© AP Photo / Thanassis StavrakisConsecințele incediilor din Grecia
Consecințele incediilor din Grecia - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O adevărată minune s-a întâmplat în viața unei familii din Grecia, în timpul incendiilor devastatoare din regiunea Attica.

CHIȘINĂU, 25 aug — Sputnik. Cel puțin 80 de persoane și-au pierdut viața în incendiile devastatoare din regiunea Attica din Grecia. Pe rețelele de socializare au fost postate mii de fotografii și imagini video de-a dreptul rupte din scenele descrise în Apocalipsă. Dar o adevărată minune a avut loc în aceste zile în regiunea Attica din Grecia.

Uneori chiar și în cele mai dificile momente prin care poate să treacă un popor, Dumnezeu încearcă să le descopere oamenilor calea care poate să-i salveze și să le dea o speranță.

”Familia mea din fericire a fost salvată. Focul care a mistuit primul etaj al casei sa oprit la icoanele mamei mele și a salvat parterul! Este șocant ceea ce descriu, dar este adevărul! Cu toții suntem cu gândul la oamenii care și-au pierdu viața și să ne rugăm să fie în viață zecile de persoane date dispărute”, a scris Annie Kauka pe pagina sa de Facebook.

Autorităţile elene primesc ajutor din partea statelor membre ale UE pentru stingerea altor focare din Attica. Italia, Germania, Polonia, Franţa, Cipru, Spania şi România au trimis avioane, autospeciale şi pompieri. Acesta este cel mai mare dezastru natural din Grecia, după incendiile de vegetaţie din 2007, când 84 de oameni şi-au pierdut viaţa.

Fluxul de știri
0