Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: Vezi ce i-a făcut o femeie unei bătrâne: Acum Poliția o caută peste tot - Video

CC0 / Pixabay / stokpic / Женщина на каблуках
Женщина на каблуках - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția o caută peste tot pe femeia care a abuzat de încrederea unei bătrâne din sectorul Râșcani din Capitală.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Polițiștii din sectorul Râşcani al Capitalei solicită implicarea cetățenilor pentru a o identifica pe femeia care apare în imaginile surprinse de camera de supraveghere. Ea este suspectată că ar fi dobândit prin înșelăciune și abuz de încredere 6 mii de lei de la o femeie de 88 de ani din municipiul Chișinău.

Potrivit declarațiilor victimei, suspecta a venit la domiciliul acesteia, prezentându-se drept asistentă socială. Invocând pretextul că intenționează să se mute cu traiul peste hotare și nu îi ajung bani de bilet, i-a propus victimei să îi vândă doua articole vestimentare și bijuterii din aur pentru suma de 1000 de euro. Femeia i-a spus că nu dispune de așa sumă și îi poate oferi doar șase mii de lei, la care suspecta a fost de acord. Aceasta a promis că revine în doua ore să-i aducă cele doua articole vestimentare, a lăsat bijuteriile și a plecat într-o direcție necunoscută.

Ulterior oamenii legii au constatat că bijuteriile erau dintr-un metal gălbui, asemănător aurului. Poliția a inițiat o cauză penală pentru escrocherie. Suspecta riscă o amendă de până la 67 de mii de lei sau închisoare de la 2 până la 6 ani.

Persoanele care au recunoscut-o pe femeia care apare în imaginile video sunt rugate să telefoneze la numerele: 076 747 311 sau 112.

Fluxul de știri
0