Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dezgustător: Dacă privești acest film, n-ai să mai bei niciodată această băutură – Video

© Sputnik / Руслан Кривобок / Accesați arhiva multimediaВ жару нет ничего лучше, чем глоток холодного кваса!
В жару нет ничего лучше, чем глоток холодного кваса! - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Mulți dintre noi obișnuiesc să consume cvas, mai ales acum, pe timp de caniculă. El este rece și savuros, doar că… ar putea să existe o problemă: cum a fost produs.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Internauții din Federația Rusă au postat pe Facebook un film de la o fabrică improvizată de producere a cvasului. Deși a fost postat acum două luni, filmul a acumulat câteva milioane de vizualizări pentru că dă în vileag modul în care este produsă această băutură atât de preferată de multă lume.

Activitatea fabricii de cvas își desfășoară activitatea în condiții de maximă insalubritate. Într-o mizerie totală. Acest fapt i-a revoltat la culme pe internauți.

Nouă ne rămâne doar să sperăm că producătorii de cvas din Moldova sunt mult mai responsabili și nu-și desfășoară activitatea în astfel de condiții care îți provoacă dezgustul.

Fluxul de știri
0