Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Reacția incredibilă a pasagerilor unui avion care a luat foc în timpul zborului - Video

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Zborul unei aeronave a fost la un pas de ase încheia cu o tragedie. Ceea ce surprinde însă în cazul acestui accident este reacția incredibilă a pasagerilor.

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Un avion Tu-204 al companiei Red Wings, care transporta peste 200 de pasageri din Ufa spre Soci, Rusia, a aterizat de urgenţă, la scurt timp după decolare, din cauza că unul din motoare a luat foc.

La bordul avionului se aflau 204 persoane, inclusiv membrii echipajului. După ce aeronava a aterizat, pasagerii au coborât pe scara de urgență. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Aterizarea de urgență, cu motorul în flăcări, a fost filmată de un pasager care se afla la bordul aeronavei. Imaginile video surprind reacția uluitoare a pasagerilor. 

Din videoclipul postat pe o rețea de socializare se poate auzi cum pasagerii vorbesc calm și chiar râd.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă. Grupul operativ de investigare și reprezentanții Agenției Federale de Transport Aerian vor stabili circumstanțele producerii incidentului.

Fluxul de știri
0