Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A fost adus acasă în sicriu. Povestea tragică a moldoveanului care a murit la Genova

Abonare
Sicriul cu corpul neînsuflețit al moldoveanului a fost adus cu mașina unei firme de servicii funerare, care a fost contractată de Guvernul Republicii Moldova.

CHIȘINĂU, 22 aug – Sputnik. Moldoveanul Anatolie Mălai, care a decedat săptămâna trecută la Genova, Italia, în urma prăbușirii unui pod, a fost adus în această noapte în localitatea de baștină. Bărbatul de 44 de ani, care avea și cetățenie română, era din satul Taraclia, raionul Căușeni.  

Un pod s-a prăbușit pe autostrada A10, din Nordul Italiei, în orașul Genova - Sputnik Moldova
Video de groază cu momentul prăbușirii podului la Genova: Vă poate afecta emoţional

Sicriul cu corpul neînsuflețit al moldoveanului a fost adus cu mașina unei firme de servicii funerare, care a fost contractată de Guvernul Republicii Moldova. 

Anatolie Mălai era plecat în Franța unde lucra ca șofer de TIR. În timpul prăbușirii podului, moldoveanul se afla la volanul camionului și se îndrepta din Italia spre Franța. Anatolie Mălai are trei copii, iar cel mai mic are doar un an.

Un alt moldovean a fost rănit în urma prăbușirii podului Morandi, din Genova, Italia. Bărbatul de 34 de ani a suferit mai multe traumatisme şi a fost internat într-un spital din Genova. Din fericire, viața acestuia se află în afara oricărui pericol.

În total, în urma tragediei de la Genova au decedat 43 de persoane. 

Fluxul de știri
0