Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au căzut în ispită: Doi bărbați le-au dat bătăi de cap polițiștilor din Capitală

© Sputnik / Evgheni PanasencoПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați din Chișinău au fost reținuți de oamenii legii după ce au comis această faptă penală.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Polițiștii din sectorul Botanica din Capitală au reținut doi bărbați cu vârstele de 34 și 40 de ani, originari din Chișinău. Aceștia sunt cercetați pentru furturi din mai multe unități de transport.

Potrivit Poliției, pe 19 iulie cei doi au pătruns într-un automobil de marca ”Mercedes”, parcat pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica, de unde au furat o geantă în care se aflau 3 mii de lei și acte personale, iar pe data de 6 august au spart un alt automobil de marca ”Volkswagen”, care era parcat pe strada Zelinski, de unde au furat o geantă cu bani și acte, cauzându-i proprietarului un prejudiciu de aproximativ cinci mii de lei. Aceștia pătrundeau în automobile era prin forțarea geamului. În cadrul audierilor, suspecții și-au recunoscut vina.

”În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul unuia dintre bănuiți, bunurile sustrase au fost depistate, ridicate și urmează a fi returnate proprietarilor”, informează instituția printr-un comunicat.

Potrivit oamenilor legii, cei doi au antecedente penale pentru comiterea unor infracțiuni similare. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Bărbații riscă o amendă de la 13 la 27 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la patru ani.

Fluxul de știri
0