Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atenție șoferi: Restricții de circulație în Chișinău

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
O porțiune din strada Alexandru Lăpușneanu din Capitală va fi închisă.

CHIȘINĂU, 22 aug — Sputnik. Primăria Capitalei informează că, începând de astăzi și până în data de 9 septembrie, va fi interzisă circulația transportului pe strada Alexandru Lăpuşneanu. Astfel, mașinile nu vor circula între bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt și strada 31 august 1989.

De asemenea, în perioada 3 — 23 septembrie va fi sistată circulația transportului pe strada 31 august 1989, între străzile Alexandru Lăpuşneanu și Toma Ciorbă. Mașinile nu vor putea circula din cauza lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare.

În perioada 3 — 23 septembrie, transportului public va circula astfel:

Traseul rutelor de microbuz de pe linia 101 şi 103 se modifică după cum urmează: Tur — de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt pe strada Toma Ciorbă, strada 31 august 1989 şi în continuare pe traseele stabilite.

Traseul rutelor de microbuz de pe linia 114 şi 108 se modifică după cum urmează: Tur — de pe strada Mihai Viteazul pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, strada Toma Ciorbă, strada 31 august 1989 şi în continuare pe traseul stabilit.

 

Fluxul de știri
0