Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O agenție guvernamentală renunță la vacanță și anunță program de lucru

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Una dintre cele mai solicitate agenții guvernamentale, în special în perioada de vacanță când mai mulți moldoveni care muncesc peste hotare se întorc în țară, renunță la vacanța de nouă zile care a fost stabilită de Guvern.

CHIȘINĂU, 22 aug – Sputnik. Agenția Servicii Publice (ASP) anunță solicitanții de servicii că va activa în zilele de 28, 29 şi 30 august, zile libere decretate de Guvern. Decizia a fost luată de conducerea instituției ca urmare a numărului mare de cereri pentru serviciile prestate de agenție. 

Doritorii se vor putea adresa la toate centrele multifuncționale și subdiviziunile teritoriale ale ASP. La data de 30 august, se vor presta toate serviciile conform competențelor, cu excepția celor la 24 de ore. 

Премьер-министр Республики Молдова Павел Филип - Sputnik Moldova
Societate
Premierul Pavel Filip a făcut o declarație de ultimă oră despre vacanța de nouă zile

Totodată, programul extins de muncă implementat în 13 oficii în perioada estivală, se extinde până la data de 15 septembrie 2018. 

În prezent pentru Serviciile de eliberare a actelor de identitate și Serviciile de stare civilă din cadrul centrelor multifuncționale Ialoveni, Comrat, Sângerei, Căușeni, Rezina, Cahul, Anenii Noi dar și municipiul Bălți, care activează în regim de testare, programul de lucru este de luni până sâmbătă, între orele 8.00-17.15. Angajații oficiilor din Rezina și Anenii Noi au orarul de muncă de la 7.30 până la 17.15. 

În municipiul Chișinău, Serviciul de eliberare a actelor de identitate Centru activează de la ora 7:00, iar în week-end între orele 9:00-13:00, fără pauză de masă. Totodată, SEAI Botanica și Râșcani dar și centrele multifuncționale Chișinău Nr.1 de pe str. Mihai Viteazul și Chișinău Nr. 3 de pe str. Mihail Sadoveanu, care activează în prezent în regim de testare, deservesc cetățenii șase zile din șapte.

 

Fluxul de știri
0