Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În atenția locuitorilor Capitalei: Patru linii de maxi-taxi își schimbă parțial itinerarul

© Sputnik / Мирослав РотарьAmbuteiaj - Poză Simbol
Ambuteiaj - Poză Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din municipiul Chișinău. Unele linii de microbuz vor circula pe un alt itinerar.

CHIȘINĂU, 21 aug — Sputnik. Începând cu ziua de mâine și până pe 9 septembrie, va fi sistată circulaţia transportului pe strada Alexandru Lăpuşneanu din Capitală, tronsonul cuprins între bulevardul Ştefan cel Mare şi strada 31 august 1989.

Stradă - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Pe o stradă din Capitală, traficul rutier va fi suspendat timp de o lună

Totodată, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a reţelelor de apeduct şi canalizare, în perioada 3 — 23 septembrie 2018 va fi suspendat total traficul rutier pe strada 31 august 1989, tronsonul cuprins între străzile Alexandru Lăpuşneanu și Toma Ciorbă.

În legătură cu executarea lucrărilor, în perioada 3 — 23 septembrie, circulaţia transportului public va fi stabilită după cum urmează:

Traseul liniilor de microbuz Nr.101 şi Nr.103 se modifică: Tur — de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt pe strada Toma Ciorbă, strada 31 august 1989 şi în continuare pe traseele stabilite.

Rutelor liniilor de microbuz Nr.114 şi 108 se modifică după cum urmează: Tur — de pe strada Mihai Viteazul pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, strada Toma Ciorbă, strada 31 august 1989 şi în continuare pe traseul stabilit.

Șoferii nu se învață minte: Iată ce a făcut Poliția pe drumurile din țară — Foto>>>

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Fluxul de știri
0