Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cozi imense la hotarul cu Ucraina, Poliția de Frontieră ia măsuri de urgență

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăHotarul moldo-ucrainean
Hotarul moldo-ucrainean - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții celor patru autorități de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina, activează la capacitate maxima pentru degajarea circulației.

CHIȘINĂU, 20 aug – Sputnik. Cozile imense la punctul de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și Ucraina, Palanca-Maiaki-Udobnoe, pare să nu se mai termine. 

Autoritățile de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina s-au întâlnit ieri, 13 august 2018 - Sputnik Moldova
Societate
Se schimbă regulile de trecere a hotarului cu Ucraina

Potrivit datelor prezentate de Poliția de Frontieră, la ora 8.30, prin acest punct de trecere se înregistra trafic intens, fiind formată o coloană de 80 de mijloace de transport pe sensul de ieșire din țară. 

Reprezentanții celor patru autorități de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina, activează la capacitate maxima pentru degajarea circulației. În acest sens, la intersecția drumurilor R30 cu R52 a fost plasată o patrulă a Poliției de Frontieră pentru redirecționarea traficului prin cel mai apropiat punct de trecere Tudora – Starokazacie, unde timpul de așteptare este de până la 30 de minute.


Fluxul de știri
0