Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Verificări de proporții a capacităților de luptă ale forțelor armate, la ordinul lui Putin

© Sputnik / Виталий Тимкив / Accesați arhiva multimediaExerciții tactice în Eysk
Exerciții tactice în Eysk - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O verificare inopinată a capacităților de luptă a forțelor armate are loc la ordinul președintelui rus, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 20 aug — Sputnik. O verificarea inopinată a capacităților de luptă a fost demarată în districtele militare de Centru și Est, forțe aeropurtate, aviația de distanțe lungi și de transport militar la indicația președintelui rus, Vladimir Putin.

Parada de la Sankt Petersburg - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Flota rusă asigură cu succes capacitatea de apărare a țării

Potrivit ministrului Apărării, Serghei Șoigu, verificarea include un complex de 16 exerciții, desfășurate în ajunul exercițiilor militare "Vostok-2018".

Verificările vor avea loc între 20 și 25 august. O atenție sporită va fi acordată organizării și menținerii unui control continuu și durabil a forțelor armate, a menționat Șoigu.

De asemenea, la verificarea capacității de luptă a aviației și executării sarcinilor pentru apărare a teritoriului vor fi implicate comisariatele militare, a relatat șeful Apărării ruse.

Ministrul a dispus respectarea cu strictețe a regulilor de securitate, "pentru a exclude cazurile de deteriorare a proprietății de stat și evitarea unui impact negativ asupra mediului ambiant".

„Sincronizarea ceasurilor”: Despre ce au discutat Putin și Merkel la Schloss Meseberg>>>

Acțiunile trupelor vor fi apreciate de trei grupuri de lucru: două vor verifica organele comandamentelor militare ale districtelor de Est și Central, iar al treilea va monitoriza nivelul de mobilizare. Rezultate vor fi luate în considerație în procesul de pregătire pentru exercițiile "Vostok-2018". Potrivit lui Șoigu, aceste manevre vor fi fără precedent, implicând militari din China și Mongolia.

Fluxul de știri
0