Putin, în dans la nunta ministrului austriac - Video

Abonare
Vladimir Putin a participat sâmbătă la nunta Karinei Kneissl, șeful diplomației austriece. Chiar dacă prezența președintelui rus nu a durat decât o oră, el a avut posibilitatea să danseze cu mireasa. Imaginile video cu acest moment au devenit deja virale.

CHIȘINĂU, 19 aug — Sputnik. Invitat la nunta Karinei Kneissl, care a avut loc în această sâmbătă în Austria, președintele rus nu a ratat ocazia de a dansa cu mireasa. Videoclipul acestui dans a fost făcut public în această duminică.

În imaginile videoîl vedem pe mirele Wolfgang Meilinger care, dansând cu Karin Kneissl, arată spre Vladimir Putin și îi direcționează noua soție. După care președintele rus a început să danseze cu ministrul austriac.

Corul cazacilor din Kuban, care l-a însoțit pe președintele rus, nu a lăsat pe nimeni indiferent. Artiștii au cântat pentru oaspeți cântece tradiționale. În timp ce oaspeții îi aplaudau, tinerii căsătoriți au început să danseze, deja încântați de prima melodie interpretată.

Nunta ministrului austriac de Externe, Karin Kneissl, care a avut loc sâmbătă la Gamlitz, nu departe de orașul Styrian Graz, a fost marcată de prezența președintelui Vladimir Putin, invitat de mireasă. Prezența președintelui rus a durat o oră.

Înainte de a pleca, președintele Putin a lăsat o semnătură pe mașina mirelui, desenând numele mirelui și miresei într-o singură inimă și a exclamat "Gorko" în limba rusă. Conform tradiției rusești, oaspeții unei nunți exclamă: "Gorko!" (Asta e amar!) După ce șampania a fost deschisă. Pentru a înmuia amărăciunea băuturii, cuplul trebuie să se sărute.

 

Fluxul de știri
0