Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cuplul de artiști care demonstrează că muzica unește destine

© Sputnik / OsmatescoMarina Coptu și Sergiu Druguș
Marina Coptu și Sergiu Druguș - Sputnik Moldova
Abonare
Soții Sergiu Drugaș și Marina Coptu formează un model al familiei împlinite și fericite.
Cuplul de artiști care demonstrează că muzica unește destine

Interpreta de muzică populară, Marina Coptu și saxofonistul Sergiu Druguș au demonstrat că muzica unește destine și prin melodie pot fi create lucruri cu adevărat frumoase și unice.

"Ne-a unit muzica care răsună zilnic în casa noastră. Soțul m-a învățat să apreciez și să iubesc muzica jazz, iar eu l-am "molipsit" de muzica populară. Am preluat niște melodii cunoscute din perioada interbelică gen romanță pe care le-am adaptat la un stil unic. Astfel am creat un aranjament ușor în stilul de muzică jazz pe care l-am combinat cu elemente din muzica populară", a relatat interpreta Marina Coptu.

Potrivit lui Sergiu Druguș, de când și-a întâlnit aleasa inimii, în repertoriul său au apărut și câteva lucrări de muzică populară. Totodată, saxofonistul afirmă că și muzica jazz este foarte solicitată în restaurantele din țară la diverse evenimente. Atmosfera creată de jazz este plăcută și oferă o stare de liniște și relaxare.

Soții relatează că în familia lor predomină liniștea, înțelegerea, respectul și armonia.

"Pentru că ambii activăm în domeniul muzicii, cunoaștem și particularitățile meseriei noastre. Suntem înțelegători când cineva din noi se reține la serviciu sau are nevoie de mai mult timp pentru a exersa și a se dezvolta pe plan profesional", a confirmat cuplul.

 Mai multe informații despre viața și activitatea soților Sergiu Drugaș și Marina Coptu aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0