Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

La dans cu mireasa: Putin, oaspete de onoare la nunta șefului MAE al Austriei

© AP Photo / Roland Schlager / pool APAПрезидент России Владимир Путин поздравляет министра иностранных дел Австрии
Президент России Владимир Путин поздравляет министра иностранных дел Австрии - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a fost oaspete de onoare la ceremonia dedicată nunții șefului MAE al Austriei.

CHIȘINĂU, 18 aug — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a participat la evenimentele dedicate căsătoriei șefului diplomației austriece, Karin Kneissl cu antreprenorul multimilionar Wolfgang Meilinger.

Vladimir Putin and German Chancellor Angela Merkel lay flowers at Tomb of the Unknown Soldier - Sputnik Moldova
Rusia
Putin va discuta cu Merkel crizele din Siria și Ucraina

Anterior se anunțase că Putin a sosit sâmbătă în orașul austriac Graz, în regiunea căruia are loc nunta.

Vladimir Putin a felicitat nou formata familie a diplomaților, a scris un mesaj de felicitare pe automobilul tinerilor căsătoriți, a dansat cu mireasa și și-a luat un călduros rămas-bun de la oaspeți în limba germană. Cortegiul său s-a întors în Graz pe un drum securizat.

După aceasta, președintele Federației Ruse își îndreaptă calea spre Berlin, unde are planificate discuții cu cancelarul german, Angela Merkel. 

​Anterior se anunțase că părțile vor discuta despre situația din Ucraina, criza din Siria, teme economice ce privesc relațiile bilaterale. Se așteaptă ca părțile să aibă declarații înainte de demararea negocierilor.

Fluxul de știri
0