Genova: Încă o mașină găsită sub dărâmături - o familie cu un copil de 9 ani, morți

© Sputnik / Carlo Alberto Alessi / Accesați arhiva multimediaLe pont de Morandi à Gênes
Le pont de Morandi à Gênes - Sputnik Moldova
Abonare
Prăbușirea podului Morandi la Genova pe 14 august a curmat viețile a 41 de persoane deja, potrivit ultimului bilanț actualizat sâmbătă.

CHIȘINĂU, 18 aug — Sputnik. Bilanțul morților, în urma prăbușirii podului Morandi la Genova, în nordul Italiei, a fost actualizat sâmbătă la 41, a anunțat agenția AHCA.

Serviciile de urgență au găsit sub dărâmături alte trei victime. Potrivit mass-media, este vorba de un bărbat, o femeie și un copil de 9 ani, care călătoreau împreună în aceeași mașină.

A fost precizat că vehuculul cu trei persoane la bord a fost descoperit în timpul nopții sub un bloc de ciment al podului prăbușit Morandi.

Operațiunile de căutare sunt în curs de desfășurare, alte două potențiale victime încă nu au fost găsite.

Podul din Genova, prăbușit - Sputnik Moldova
Grav: După viaductul de la Genova, alte două poduri se pot prăbuși

Anterior, mass-media italiană a raportat 38 de decese.

Potrivit Reuters, aproape 560 de persoane au trebuit să-și părăsească locuințele din cauza riscului de a cădea alte secțiuni ale viaductului peste clădirile de sub acesta.

Partea centrală a podului Morandi sa prăbușit marțea trecută. Autoritățile au declarat inițial că 39 de persoane au fost ucise, dar numărul de morți a fost redus joi la 38. Procurorii italieni își concentrează acum cercetarea asupra posibilelor defecte de proiectare sau întreținerea necorespunzătoare a podului ridicat între 1963 și 1967.

Sâmbătă este zi de doliu în Italia, când sunt înmormântate persoanele decedate în urma tragediei de la Genova.

Fluxul de știri
0