Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Află istoria moldoveanul care a ajuns la Hollywood

© SputnikGheorghe Grozavu
Gheorghe Grozavu - Sputnik Moldova
Abonare
Gheorghe Grozavu, lector universitar la USEFS, antrenor de lupte marțiale și fost sportiv de performanță a ajuns să joace unul dintre rolurile principale într-un film american. Tânărul urmează să înceapă filmările peste două săptămâni în Chicago, iar mai apoi în studiourile din Hollywood.
Află istoria moldoveanul care a ajuns la Hollywood

Spre sfârșitul lunii septembrie echipa de creație va face o vizită în Republica Moldova pentru a înregistra mai multe scene de acțiune în localitatea Grătiești, municipiul Chișinău.

Protagoniștii producției americane vor fi mai multe persoane selectate de regizori din comuna Grătiești. Filmul "Băiatul Orfan" prezintă o dramă trăită de membrii unei familii de moldoveni în SUA care se regăsesc peste ani. Două persoane află pur întâmplător că sunt soră și frate.

"Este o șansă unică pentru a demonstra tutoror că Republica Moldova este o țară extraordinară iar tinerii chiar dacă întâmpină probleme de ordin economic ei pot avea un viitor frumos la ei acasă. Filmul este cea mai bună modalitate de a promova cultura noastră și de a ne face auziți în întreaga lume. Mă bucur că am această șansă de a fi membru al echipei de filmare din Statele Unite și că unul dintre visele mele se vor îndeplini", a declarat Gheorghe Grozavu.

Tânărul susține că a ajuns în cinematografia de peste Ocean pur întâmplător.Trainingurile și demonstrațiile pe care le organiza în diferite orașe în timp ce era în SUA în baza programului de schimb intercultural J-1, i-a deschis mai multe uși.

"Una din pasiunile mele sunt artele marțiale. Îmi aduc aminte că desfășuram antrenamente gratuit iar americanii îmi ofereau sală și cazare. Nu mă gândeam la bani. Cel mai important era să cunosc cât mai multă lume. Așa am ajuns să fac elemente de cascadorie și chiar actorie. Primul rol l-am avut în serialul Conrad. "Băiatul Orfan" ar fi cea de-a doua posibilitate de a mă afirma în cinematografie", a coinchis tânărul actor.

Mai multe detalii le poți afla în materialul audio.

 

Fluxul de știri
0