Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Peskov: Putin și Merkel vor face o declarație la Berlin

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaЗаместитель руководителя администрации президента РФ – пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков
Заместитель руководителя администрации президента РФ – пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, negocierile dintre Vladimir Putin și cancelarul Germaniei, Angela Merkel, vor avea loc sâmbătă, în a doua jumătate a zilei.

CHIȘINĂU, 17 aug — Sputnik. Înainte de negocierile de la Berlin, președintele Rusiei, Vladimir Putin, și cancelarul Germaniei, Angela Merkel, vor face declarații și vor dezvălui temele care vor fi discutate în cadrul întrevederii, le-a spus jurnaliștilor Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului statului rus.

„Președintele va pleca în Germania într-o vizită de lucru, va purta negocieri cu Angela Merkel. Cei doi vor face o declarație pentru presă și doar apoi, în a doua jumătate a zilei, va avea loc întâlnirea", a spus Peskov, citat de RIA Novosti.

Întrevederea se va desfășura la Berlin. Înainte de aceasta, președintele se va opri în Austria unde, în cadrul unei vizite private, va participa la nunta ministrului de Externe al Austriei, Karin Kneissl.

Putin, invitat de lux la nunta ministrului de Externe al Austriei>>>

Anterior, Peskov anunța că Merkel și Putin vor face un schimb opinii privind situația din Ucraina și Siria, dar și a presiunilor economice exercitate de SUA.

Fluxul de știri
0