Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cât de periculos este viaductul din Chișinău: Iată ce spun experții

© Sputnik / Miroslav RotariIurie Pașa
Iurie Pașa - Sputnik Moldova
Abonare
Viaductul care leagă sectorul Centru de Botanica a fost construit în anii '80. Acesta este cel mai mare pod din municipiul Chișinău. Iată ce spune un expert despre starea în care se află acesta.
Cât de periculos este viaductul din Chișinău - Iată ce ne spun experții

Directorul-adjunct al Administrației de Stat a Drumurilor, Iurie Pașa, a declarat în cadrul emisiunii „Kilometrul 0", la Sputnik Moldova, că starea arterei este una destul de bună, iar cei care-l traversează nu trebuie să-și facă griji.

”După câte-mi aduc aminte, pe acest pod au fost executate lucrări de reparație asupra structurii. Podul a fost închis pe jumătăți. Circulația a fost efectuată pe jumătăți. Au fost frezate straturi de asfalt, iar în locurile în care erau fisuri în hidroizolație, ele au fost înlocuite”, a spus Iurie Pașa.

Care este capacitatea acestui pod, aflați din interviul audio de mai sus. Menționăm că, anterior, pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini în care se vedeau fisuri la viaductul din Chișinău, iar oamenii se întrebau dacă podul este sigur sau nu. Construcția unește strada București cu bulevardul Dacia și are o lungime de 1600 de metri.

Autor: Vasile Dosca

Fluxul de știri
0