Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Lumea și-a ieșit din minți: Vezi ce a făcut un bătrân de 93 de ani

Abonare
Nimeni nu s-a așteptat ca o persoană ajunsă la o vârstă atât de înaintată s-ar putea deda unei pasiuni atât de antrenant și la modă.

Noua distracție, cunoscută ca „incendiul forestier", se răspândește cu iuțeală în toată lumea prin intermediul rețelelor de socializare. Până nu demult, omenirea era captivată de flashmob-urile „Harlem shake" (când participanții se antrenează reciproc într-o ”isterie” a dansului) și „Ice Bucket challenge" (stropirea cu apă rece ca gheața). Zeci și sute de înregistrări video apăreau în fiecare zi pe rețelele de socializare. Iată însă că a apărut o nouă „molimă".

Se numește „Kiki challenge": o persoană sare dintr-un automobil aflat în mișcare și dansează în stradă, deplasându-se odată cu mașină, în timp ce este filmată din interiorul acesteia prin portiera deschisă. Sună prostește, însă acest gen de video li s-a părut internauților foarte amuzant. Rețelele de socializare au fost invadate de înregistrări în care autorii dansează pe drumuri de țară pline de noroi și pe autostrăzi.

Până acum, aceasta era o distracție exclusiv a tinerilor și acest lucru începuse deja să plictisească.

Iată însă că acum câteva zile pe Youtube a apărut un nou video care practic a produs o explodeze printre amatorilor acestui gen de distracții. În filmuleț apare un unchiaș de 93 de ani, care dansează alături de mașină.

„Acesta este un video cu străbunicul meu de 93 de ani care a decis să participe în „Kiki challenge", scrie autorul. El crede că acest moment este amuzant, astfel încât m-am gândit că lasă-l să facă ce vrea”. Străbunicul a acceptat imediat, deoarece practică dansul cu regularitate și este gata oricând de aventuri ștrengărești!"

„Kiki challenge" are deja mii de adepți. Astfel de înregistrări video, provenite din diferite țări, au inundat deja internetul. Sunt atât de multe încât au atras atenția poliției. Experții propun ca flashmob-urile să fie calificate ca „șofat periculos", iar amatorii de „like-uri" pe internet care vor fi prinși în stradă riscă să fie pedepsiți.

Fluxul de știri
0