Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

A făcut cunoștință cu ea, apoi a jefuit-o: Femeie atacată de un moldovean în Rusia

© Sputnik / Ekaterina Chesnokova / Accesați arhiva multimediasac
sac - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean al Republicii Moldova a făcut cunoștință cu o rusoaică din Breansk, după care a jefuit-o în cel mai nerușinat mod.

CHIȘINĂU, 17 aug — Sputnik. Un cetățean al Moldovein a jefuit o femeie din orașul Unecea, regiunea Briansk, comunică mediile de informare rusești.

Люди прогуливаются в 3 часа ночи по набережной Невы в Санкт-Петербурге во время белых ночей - Sputnik Moldova
Rusia
Au revenit anii 90: Un adolescent a comis trei jafuri într-o singură oră

Potrivit procuraturii locale, bărbatul în vârstă de 40 de ani se afla în trecere prin acest oraș și a făcut cunoștință cu o femeie din localitate. Ulterior, pe 16 iulie curent, bărbatul a fost în ospeție la noua sa cunoștință și, fiind în stare de ebrietate, i-a sustras femeii un lănțișor de aur, un pandantiv și două telefoane mobile. Mai mult decât atât, musafirul a amenințat cu cuțitul gazda și prietenii acesteia aflați în casă.

Se știe totodată că femeia a fost cea care l-a invitat pe cetățeanul Moldovei în casa ei, unde acesta a consumat alcool.

Suspectul a fost reținut, iar obiectele furate au fost recuperate. Pe acest caz a fot întocmit un dosar penal pentru atac banditesc.

 

 

Fluxul de știri
0