Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O brunetă focoasă a lăsat fără cuvinte internauții: Imagini incendiare - Video

© Sputnik / Eugene Odinokov / Accesați arhiva multimediaFată - Imagine Simbol
Fată - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Abonare
La vârsta de nouă ani, Lola Astanov a vizitat pentru prima dată „Sala Carnegie”, fiind profund impresionată de muzica clasică.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Lola Astanov interpretează cu virtuozitate la pian piese dintre cele mai diferite — de la Beethoven și până la la Freddie Mercury. Concertele Lolei adună săli pline în întreaga lume și sute de mii de vizualizări pe Internet, iar pe rețelele sociale este „acuzată” că ar fi prea sexy pentru artă. Pozele și imaginile video demonstrează frumusețea brunetei, dar și talentul deosebit al fetei.

Potrivit tinerei, totul a început de la faptul că tatăl ei voia să asculte în fiecare seara compoziția „To Elise” de Beethoven, interpretată de fiica sa. Lola a mers la școala muzicală, însă nu-i plăcea deloc acolo. Dar la vârsta de nouă ani fata a ajuns pentru prima oară la „Carnegie Hall” și a fost extrem de impresionată de muzica clasică.

Pianista rusă, americană și uzbecă — astfel este numită Lola de internauți. Bruneta s-a născut la Tașkent, Uniunea Sovietică și a început să cânte la pian de la șase ani. Un an mai târziu, Lola participa la concerte și festivaluri din întreaga Europă și din SUA, iar la vârsta de 18 ani a emigrat în America. 

Pe pagina de Instagram a fetei apar cu regularitate imagini video și poze incendiare.

Fluxul de știri
0