Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un tânăr din Fălești a crezut că dă lovitura, dar a fost reținut de CNA

© Sputnik / Rodion ProcaCoruptuie
Coruptuie - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ a promis să „rezolve o problemă" însă nu s-a ținut de cuvânt. Iată de ce l-au reținut procurorii Anticorupție.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Un tânăr din raionul Fălești a fost reținut de ofițerii și procurorii anticorupție după ce ar fi primit 1000 de euro mită pentru a mușamaliza un dosar penal pornit pentru tâlhărie.

Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Societate
Cu pile la procurori: Un bărbat din Bălți, reținut de CNA

Tânărul susținea că, împreună cu tatăl său, are influență asupra procurorilor din cadrul Procuraturii Glodeni și că îi poate determina pe acuzatorii de stat să adopte o decizie favorabilă în privința unui inculpat.

Transmiterea banilor s-ar fi produs prin intermediul mamei învinuitului, care a depus o sesizare la CNA, după ce tânărul nu s-a ținut de promisiunea de a „rezolva" cazul fiului ei.

În seara zilei de ieri, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru trafic de influență.

Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă privațiune de libertate de până la șase ani sau amendă de până la 200 de mii de lei.

Rușinos și criminal: Un avocat din Nisporeni ar fi estorcat mii de euro de la clientul său>>>

Serviciul Nord al Procuraturii anticorupție conduce urmărirea penală.

Fluxul de știri
0