Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat și o femeie au făcut asta în Capitală: Acum Poliția îi caută peste tot - Video

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei solicită implicarea cetățenilor pentru a identifica un bărbat și o femeie, surprinși de camerele de supraveghere video în timp ce comiteau o infracțiune.

CHIȘINĂU, 16 aug — Sputnik. Polițiștii din sectorul Râşcani al Capitalei sunt în căutarea persoanelor care apar în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, acestea fiind suspectate de furt dintr-un bancomat.

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat pe 5 iulie, când cei doi ar fi furat 450 de euro dintr-un bancomat amplasat pe strada Albişoara din Capitală.

Oamenii legii solicită implicarea cetățenilor pentru a-i identifica pe suspecți. Astfel, cei care au recunoscut persoanele din imagini sunt rugați să sune la numerele de telefon: 069094075 sau 112.

Conform legii, aceștia riscă o amendă de până 32 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0