Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Primarul de la Cricova spune dacă își ia adio de la Primărie sau mai vrea încă un mandat

© Sputnik / Miroslav RotariValentin Guțan
Valentin Guțan - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primarul de Cricova, Valentin Guțan, conduce localitatea încă de pe vremea URSS, din 1987

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. În cadrul emisiunii Sputnik Matinal, Valentin Guțan a povestit cum a reușit să se mențină în funcție atâta timp, ce au însemnat pentru Moldova, în opinia lui, cei 27 de ani de la declararea Independenței și cum s-au reflectat schimbările la nivel local.

Astfel, Valentin Guțan a menționat că a reușit să se mențină în funcție opt mandate la rând datorită faptului că a înțeles la timp că un primar trebuie să acționeze și să lucreze în folosul localității și a oamenilor care trăiesc acolo. Mai mult, primarul de la Cricova menționează că a fost ”scump” în declarații electorale și nu le-a promis oamenilor din localitate lucruri imposibil de realizat.

Întrebat dacă își mai dorește un mandat, Valentin Guțan a declarat că va candida și anul viitor pentru această funcție, iar dacă localnicii vor considera de cuviință, îl vor vota pentru a noua oară.

Fluxul de știri
0