Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Thriller moldovenesc: Momentul reținerii infractorului din Căușeni

© Photo : Public relations center of Federal Security ServiceЗадержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве
Задержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Reținere ca în filme! Un infractor din Căușeni a fost luat pe sus de polițiștii din Capitală.

CHIȘINĂU, 15 aug — Sputnik. Un bărbat de 36 de ani, originar din raionul Căușeni, a fost reținut de polițiștii din sectorul Buiucani din Capitală. Acesta l-ar fi atacat pe un bărbat, deposedând-ul de bani.

Potrivit Poliției, totul s-a întâmplat în noaptea de 6 august pe strada Nicolae Costin din sectorul Buiucani. Bănuitul a atacat un bărbat de 56 de ani, care se deplasa spre domiciliu. Făptaşul, aplicând forţa fizică, i-a furat 900 de lei din buzunar.

Bănuitul a fost identificat şi reţinut. Acesta este cercetat penal pentru jaf. Conform legii, infractorul riscă privațiune de libertate pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Totodată, poliţiştii au stabilit că individul era dat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Căuşeni, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arest pentru 30 de zile pentru infracţiuni similare.

Fluxul de știri
0